Cam aşa arată demarajul unui hot rod Ford propulsat de un motor cu reacţie

Poate că s-a lucrat un pic la culori, însă niciun element din această imagine nu a fost inserat acolo ulterior. Maşinăria aceasta chiar există!

Cam aşa arată demarajul unui hot rod Ford propulsat de un motor cu reacţie Cam aşa arată demarajul unui hot rod Ford propulsat de un motor cu reacţie

Se numeşte Dragon's Fyre Jet Truck şi este o camionetă Ford din 1940 animată de un motor General Electric J-85. Desigur, a rămas Ford doar cu numele, căci majoritatea elementelor de pe maşină nu mai aparţin modelului original. Nu, evident că nici motorul cu reacţie nu era acolo iniţial. Dacă eşti curios de ce poate să facă motorul acesta, noi îţi spunem doar că livrează o forţă de propulsie de până la 22.000 de Newtoni. Şi îţi lăsăm clipul de mai jos pentru a înţelege mai bine cifra de adineaori.

sursa: Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.