Cam câte milioane de euro crezi că au păpat cascadoriile cu maşini din James Bond Spectre? [VIDEO]

Indiciu: poţi să-ţi cumperi o insulă de dimensiuni generoase în Grecia cu banii ăştia...

Cam câte milioane de euro crezi că au păpat cascadoriile cu maşini din James Bond Spectre? [VIDEO] Cam câte milioane de euro crezi că au păpat cascadoriile cu maşini din James Bond Spectre? [VIDEO]

În stilul seriei James Bond, viitorul film se anunţă a fi mai spectaculos decât ultimul. Asta înseamnă că Daniel Craig va fi de cel puţin două ori mai spion, acţiunea va fi de două ori mai crâncenă, maşinile de două ori mai rapide şi costurile de producţie vor fi exponenţial mai mari. De exemplu, producătorii au anunţat că pentru filmul cu numărul 24 din seria 007, intitulat Spectre au fost cheltuite peste 32 de milioane de euro doar în cascadoriile cu maşini.

„Am făcut un record din a buşi maşini” a declarat Gary Powell (coordonatorul-şef pe partea de cascadorii) pentru Daily Mail. „În Roma, am distrus maşini în valoare de milioane bune. Se mergea prin Vatican cu viteze de 110 mph (180 km/h). Am filmat o noapte întreagă pentru patru secunde de film.” Aston Martin a livrat 10 exemplare de DB10 pentru film, dintre care şapte au fost distruse în timpul filmărilor.

Spectre va debuta în cinematografe pe 6 noiembrie. Mai jos găseşti trailerul oficial al filmului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.