Camaro cu 1000 de CP, disponibil la dealer. Maşina care încinge asfaltul

Firma americană Specialty Vehicle Engineering se ocupă de maşini tunate.

Camaro cu 1000 de CP, disponibil la dealer. Maşina care încinge asfaltul Camaro cu 1000 de CP, disponibil la dealer. Maşina care încinge asfaltul

Firma americană Specialty Vehicle Engineering se ocupă de maşini tunate. Mai exact, SVE preia vehicule precum Silverado, Camaro şi Corvette şi le oferă îmbunătăţiri de putere, modificări de performanţă şi o grămadă de elemente de branding, astfel încât oamenii să ştie că maşina va impresiona pe oricine.

Firma a anunţat că noul model Yenko Stage II Camaro, care va fi fabricat în doar 25 de exemplare, fiecare cu o putere impresionantă - 1.000 de cai putere, comparativ cu 825 de CP al lui Yenko Stage I Camaro. Ambele vor avea motoare V8 de 6,2 litri care produce 455 CP şi cuplu de 616 nm.

Modificarea pe care o aduce pachetul Yenko dublează puterea din fabrică a maşinilor, versiunea finală Yenko va avea un motor care va produce 1.000 CP. Modelele Yenko ca aceasta costa de obicei preţul din fabrică al maşinii, plus o taxa de tuning, care nu a fost însă menţionata. Se zvoneşte că preţul final va fi între 70.000 şi 80.000 dolari.

Broşura cu privire la noul Yenko Stage II Camaro menţionează totuşi că maşina este legală doar la evenimentele de specialitate. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.