Camera Drift Stealth 2 te ajută să-ţi pui maşina şi motocicleta în valoare

Dacă îţi place să participi la competiţii sau la concursuri cu maşina sau motocicleta personală, sau doar le iubeşti foarte mult pe amândouă, camera video Drift Stealth 2 e clar pentru tine.

Drift Stealth 2 este o cameră de acţiune cu care poţi surprinde momentele speciale, pline de adrenalină sau de relaxare pe care le petreci în compania maşinii sau motocicletei tale. Noi am testat deja camera Drift Ghost-S cu ajutorul unui Opel Astra OPC, aşa că e timpul să vedem ce poate să facă Drift Stealth 2.

Fără să te reţinem prea mult din a viziona materialul video de prezentare de mai jos, am vrea să-ţi spunem, pe scurt, câte ceva despre cameră. Drift Stealth 2 filmează full HD, permite conectarea la smartphone prin Wi-Fi iar setările îi pot fi uşor schimbate cu ajutorul unui ecran LCD de 1,3 inci. O puteţi amplasa oriunde, fără impact asupra performanţei sau a aerodinamicii iar bateria vă oferă un timp de înregistrare de trei ore.

Mai jos, vedeţi ce alte lucuri interesante puteţi face cu ajutorul camerei Drift Stealth 2.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.