Camera video frontală Opel câştigă „Premiul pentru conectivitate auto 2019”

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2019 Știri auto

Camera video frontală Opel a câştigat „Premiul pentru conectivitate auto 2019”. Aceasta este componenta cheie a numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer cum ar fi Avertizarea privind o coliziune frontală şi Asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie.

„Opel a pus întotdeauna tehnologia inovatoare la dispoziţia publicului larg”, a afirmat Harald Hamprecht, vice-preşedintele departamentului Comunicare, în cadrul ceremoniei de decernare a „Premiului pentru conectivitate auto” organizate în Stuttgart. „Camera video frontală faimoasă este un exemplu bun în acest sens. Dorim să oferim clienţilor noştri autovehicule cu tehnologii avansate, sigure şi confortabile. Cititorii îşi doresc aceleaşi lucruri, motiv pentru care suntem deosebit de încântaţi că am obţinut acest premiu”.

Anul acesta este cea de-a şasea dată când cititorii auto motor und sport şi Moove au ales câştigătorii categoriei „Premiul pentru conectivitate auto”. Cititorii au putut alege dintre autoturisme şi tehnologii din 11 categorii, de la „integrarea telefonului” la „vedetele raportului performanţe-preţ” şi până la „autovehicule electrice conectate”. Peste 12.000 de cititori şi utilizatori şi-au exprimat opţiunile anul acesta.

Citeşte şi 

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide