Camerele de filmat vs. vitezomani

O americancă din Arizona poate intra în Cartea Recordurilor: în 45 de zile, camerele de supraveghere de pe autostrada 101 au înregistrat-o de 22 de ori pentru depăşirea vitezei legale. Urmarea?

Camerele de filmat vs. vitezomani Camerele de filmat vs. vitezomani

Jennifer Bitton a fost arestată de poliţie, după ce camerele de supraveghere de pe autostradă au surprins-o depăşind de 22 de ori viteza maximă legală. Tânăra a fost acuzată, pe lângă depăşirea vitezei legale, de conducere imprudentă şi de punerea în pericol a circulaţiei. În 2006, a mai fost înregistrat un caz asemănător: Francesca Cisneros a primit nu mai puţin de 70 (!) de amenzi de depăşire a vitezei legale, pe care, însă, le-a aruncat la gunoi - lucru care nu l-a împiedicat pe judecător să o "ardă" cu cinci zile de arest şi peste 10.000 USD amendă.

Ne întrebăm: oare atunci când sistemul de monitorizare video a circulaţiei infernale din capitală va fi pus la punct, câţi îşi vor pierde permisele?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.