Camionul Tesla a ieşit la teste pe drumurile publice - VIDEO

Tesla doreşte să-şi lase amprenta ...

Tesla doreşte să-şi lase amprenta asupra transportului greu cu un camion full electric, programat să intre în producţie în 2019.

Camionul se află în prezent în faza de prototip, iar în acest videoclip îl vedem pentru prima dată în aer liber. Camionul Tesla a debutat în timpul unui eveniment special la sfârşitul anului trecut.

Clipul scurt postat pe YouTube a fost făcut undeva în Statele Unite, lângă un depozit UPS şi, aşa cum era de aşteptat, camionul Tesla Semi arată şi sună foarte BINE.

În mod oficial, are nevoie de doar 5 secunde pentru a ajunge la 100 km / h, când nu trage o remorcă în spatele ei, şi 20 de secunde sub sarcină mare.

Ca toate vehiculele fabricate de Tesla, Semi nu este doar despre viteză şi putere. Dispune de o autonomie de 800 km pentru modelul de vârf, pentru care producătorul este aşteptat să solicite aproximativ 180.000 de dolari. Reduceţi 30.000 de dolari din acest preţ şi puteţi obţine un model mai mic, cu o autonomie de 480 km.

Tesla a primit deja comenzi pentru Semi. În ciuda faptului că Tesla întârzie livrarea produselor, americanii au deja 100 de unităţi rezervate de PepsiCo şi 125 de unităţi rezervate de UPS, acestea din urmă fiind cea mai mare comandă.

În total, producătorul californian a primit aproximativ 1500 de rezervări, printre care se află şi clienţi precum Wal-Mart, J.B. Hunt, Sysco şi Anheuser-Busch.

VIDEO

Sursă: carscoops.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.