Camionul Tesla este foarte aproape de lansare. Avem data - IMAGINE OFICIALĂ

Elon Musk a anunţat că lansarea camionului electric Tesla...

Camionul Tesla este foarte aproape de lansare. Avem data - IMAGINE OFICIALĂ Camionul Tesla este foarte aproape de lansare. Avem data - IMAGINE OFICIALĂ

Elon Musk a anunţat că lansarea camionului electric Tesla a fost amânată de pe 26 octombrie pe 16 noiembrie.

Într-un tweet, directorul executiv al companiei a declarat că Tesla îşi va concentra resursele pentru a rezolva problemele la Model 3 şi pentru a creşte producţia de baterii din Puerto Rico şi alte zone afectate de calamităţi.

Decizia lui Musk nu este surprinzătoare. Producţia lui Model 3 a rămas puţin în urmă, iar cei de la Tesla au recunoscut deschis acest lucru, dar încearcă să reintre în grafic.

În mod inevitabil, Tesla a decis să amâne lansarea camionului, pentru a evita criticile privind concentrarea resurselor asupra lui, în ciuda problemelor mai presante pe care le întâmpină firma. La urma urmei, imaginile spion şi teaser-ele au arătat că prototipul a fost finalizat. 

Speculaţiile actuale afirmă că noul vehicul electric va avea o autonomie între 321-482 de km la o singură încărcare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.