Campagna T-Rex 16S are trei roţi şi un motor de BMW

Autor: Iulian Dnistran 15 mart. 2013 Știri auto

Dacă îţi place să mergi cu motocicleta, dar, în acelaşi timp, îţi este cam frică să mergi cu motorul, s-ar putea să-ţi găseşti vehiculul ideal la canadienii de la Campagna Motors.

Campagna a lansat un nou model de maşină cu trei roţi, denumit T-Rex 16S, care are parte de un motor de 1,6 litri cu şase cilindri în linie de la BMW Motorrad, montat între cele două scaune şi roata din spate.

Noul T-Rex 16S se alătură, astfel, celorlalte modele ale canadienilor – T-Rex 14 R, T-Rex 14RR (ambele cu motoare de Kawasaki) şi V13R (cu motor de Harley Davidson).

Motorul BMW al noului model produce 160 CP la 7.750 rpm şi un cuplu maxim de 175 Nm la 5.250 rpm. Puterea este transmisă către roata din spate prin intermediul unei cutii de viteze secvenţiale şi a unui lanţ de transmisie.

Interiorul maşinii cu trei roţi are parte de tapiţerie impermeabilă şi un sistem audio Alpine cu o putere de 180 W RMS şi conectivitate AUX şi Bluetooth.

La fel ca în cazul celorlalte modele ale producătorului canadian, T-Rex 16S poate fi condus legal pe majoritatea drumurilor publice din America de Nord şi Japonia, alături de alte câteva ţări din lume. Deocamdată, vehiculele produse de Campagna Motors nu au primit aprobarea Uniunii Europene, însă oficialii companiei spun că lucrează la obţinerea omologării pe teritoriul Bătrânului Continent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide