Campanie specială la dealerii Opel din toată ţara

Opel demarează joi 22 aprilie o campanie specială denumită "OPEL 24 ORE". Evenimentul se va desfăşura la toţi dealerii Opel din România.

Campanie specială la dealerii Opel din toată ţara Campanie specială la dealerii Opel din toată ţara

Distribuitorii Opel au uşile showroom-urilor deschise vineri, 23 aprilie, şi sâmbătă, 24 aprilie, până la orele 21.00, în cadrul acţiunii OPEL 24 ORE. Consilierii de vânzări îi aşteaptă pe cei interesaţi cu oferte limitate de la Opel, atât în materie de modele, cât şi ca soluţii de finanţare.

Toate maşinile din gama Opel fac parte din campania OPEL 24 ORE, iar soluţii financiare deosebite sunt incluse în acţiune, cum ar fi posibilitatea de a accesa finanţare în lei cu dobândă avantajoasă. Campania este disponibilă doar 24 de ore şi numai în showroom-urile Opel.

În ambele zile, maşinile de drive-test stau la dispoziţia clienţilor pentru a-i convinge de ce campania OPEL 24 ORE este o ofertă pe care nu îşi permit să o piardă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.