Campanie video împotriva accidentelor

Autor: Victor Gavril 03 sept. 2008 Știri auto
Campanie video împotriva accidentelor

Deşi nu englezii produc cele mai multe accidente, cu siguranţă ei au un simţ al responsabilităţii mult mai bine dezvoltat decât cel al altora. Primul clipul este de fapt o compilate din 4 campanii video create de companii britanice care activează în domeniul auto. Clipul, în care campaniilor le este adăugat un plus de duritate mai ales prin coloana sonoră, cu siguranţă trage un semnal de alarmă atât în rândul posesorilor de maşini cât şi în rândul pietonilor.

Cele patru campanii din primul videoclip au 4 mesaje clare: 1. Nu beţi niciodată dacă aveţi de gând să conduceţi. 2. Puneţi-vă centura de siguranţă după ce urcaţi la volan. 3. Nu conduceţi cu viteză excesivă. 4. Să nu cumva să vă luaţi ochii de pe carosabil în timpul condusului.

Avem şi noi un exemplu, cel de-al doilea clip video, în care realizatorul acestuia, Inspectoratul General al Poliţiei Române, pune accentul pe vitezele excesive ale unor motociclişti. Dar cum rămâne domnilor cu accidentele în care motocicliştii sunt victime ale incompetenţei unor şoferi?

Trageţi singuri concluzia în urma vizionării celor două clipuri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide