Campionatul Naţional de Offroad 2008

Da, în România se desfăşoară un astfel de campionat, dedicat adevăraţilor cunoscători şi pasionaţi de 4x4. Iar promotor.ro, împreună cu partenerii Goodyear şi Mitsubishi vor fi prezenţi la faţa locului, pentru a vă pune în legătură cu pasiunea şi adrenalina offroadului!

Campionatul Naţional de Offroad 2008 Campionatul Naţional de Offroad 2008

Fenomenul offroad începe să ia amploare din ce în ce mai mult în România, iar promotor.ro, împreună cu partenerii Goodyear şi Mitsubishi, va participa activ în 2008 la Campionatul Naţional de Offroad.

Vă vom ţine la curent cu fiecare etapă din campionat, de la faţa locului, zi de zi, pentru a vă face să înţelegeţi mai bine de ce există atâţia fani ai noroaielor, munţilor, obstacolelor, spiritului de echipă şi de aventură şi, nu în ultimul rând, al acelor utilaje pe roţi care se numesc, pe bună dreptate, maşini de teren adevărate.

Programul competiţional:


1. ROMANIAN ADVENTURE CHALLENGE 2008
ARAD, 8-11 mai 2008


Din păcate, la acest eveniment echipa promotor.ro nu a reuşit să facă act de prezenţă, însă mai multe detalii despre această etapă puteţi găsi AICI.

2.
OFFROAD MURES TROPHY 2008
Târgu Mureş, 5-8 iunie 2008


Promotor.ro a fost prezent la acest eveniment, desfăşurat în judeţul Mureş sub patronajul Off Road Club Mureş în colaborare cu ATV Club Mureş.


3. ROMANIAN EXTREME ADVENTURE @ BUZĂU 2008
Buzău, 29 iunie - 5 iulie


Este cea mai lungă etapă din campionat, cu o durată de şapte zile şi cu trasee în lungime de peste 1.500 km, prin Carpaţii de Curbură, fiind organizată de clubul Offroad Adventure Romania.


4. CUPA MOUNTAIN DEW 2008
Cluj, 7-10 august 2008

Etapa din Ardeal este organizată de clubul Transsylvania Off Road Club - Cluj şi se va desfăşura la distanţă de 50 km de Cluj Napoca, în zona staţiunii Muntele Băişorii, la o altitudine de 1.450 m.


5.
MUSCEL ADVENTURE TROPHY 2008
Câmpulung Muscel, 4-7 septembrie 2008

Clubul Offroad Adventure Romania organizează o nouă etapă de offroad, de această dată în împrejurimile oraşului Câmpulung Muscel şi în masivul Iezer-Păpuşa.6. TOYOTA IASI ADVENTURE RAID 2008
Iaşi, 2-5 octombrie7. HARGHITA OFFROAD TROPHY 2008
Odorhei, 23-26 octombrie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.