Când demarează RABLA 2019 şi câte tichete vor fi acordate în prima parte

„Aşteptăm prima maşină electrică produsă la Craiova sau Mioveni”

Când demarează RABLA 2019 şi câte tichete vor fi acordate în prima parte Când demarează RABLA 2019 şi câte tichete vor fi acordate în prima parte

Programul Rabla intră în cel de-al 15-lea an şi va fi lansat anul acesta pe 5 aprilie, mai târziu cu două luni faţă de anul trecut când a pornit în februarie.

Primul “val” va avea 20.000 de tichete, pentru ca ulterior să fie suplimentat după modelul din 2018 când au ajuns la un total de 50.000 de tichete, cel mai mare din ultimii ani.

“Industria aşteaptă programul Rabla. Anul acesta nu a fost posibil să începem tot în februarie şi vom începe în data de 5 aprilie”, a spus Graţiela Gavrilescu, ministrul mediului şi vicepremier în guvernul Dăncilă.

Oficialii Dacia au subliniat anterior că un program de 60.000 de tichete anul acesta ar fi un volum “corect” pentru susţinerea pieţei auto. Local, atât modelele de la Mioveni cât şi Ford EcoSport de la Craiova se încadrează în cerinţele programului.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.