Când demarează RABLA 2019 şi câte tichete vor fi acordate în prima parte

Autor: Visan Marian 18 mart. 2019 Știri auto
Când demarează RABLA 2019 şi câte tichete vor fi acordate în prima parte

Programul Rabla intră în cel de-al 15-lea an şi va fi lansat anul acesta pe 5 aprilie, mai târziu cu două luni faţă de anul trecut când a pornit în februarie.

Primul “val” va avea 20.000 de tichete, pentru ca ulterior să fie suplimentat după modelul din 2018 când au ajuns la un total de 50.000 de tichete, cel mai mare din ultimii ani.

“Industria aşteaptă programul Rabla. Anul acesta nu a fost posibil să începem tot în februarie şi vom începe în data de 5 aprilie”, a spus Graţiela Gavrilescu, ministrul mediului şi vicepremier în guvernul Dăncilă.

Oficialii Dacia au subliniat anterior că un program de 60.000 de tichete anul acesta ar fi un volum “corect” pentru susţinerea pieţei auto. Local, atât modelele de la Mioveni cât şi Ford EcoSport de la Craiova se încadrează în cerinţele programului.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar / Bogdan Alecu
Ziarul Financiar / Bogdan Alecu

Comentarii
Inchide