Când îşi pun ambiţia, nemţii sunt lejer cei mai buni. Chiar şi la design.

Autor: Alexandru Banu 05 ian. 2017 Știri auto

CES e locul în care toate brand-urile mari şi start-up-urile pun pe tavă noua tehnologie. Tehnologia viitorului. Independentă sau într-un produs agregat. Acum nu vorbim despre televisoare, telefoane sau console video, ci despre adevărate invenţii care ne fac viitorul mai uşor şi îl aduc mai repede. Imaginaţia şi gândurile noastre nu concep limita lansărilor de la CES, aşa că noi le aştepăm cuminţi şi le asimilăm la apariţia pe piaţă.

Ieri, marea lansare la CES a fost Faraday Future, cu modelul 91, despre care v-am şi scris. Maşina cu 1.050 de cai şi 0-100 km/h în 2.4 secunde.

Aci a apărut altă nebunie. BMW a dus o sculptură care imaginează viitorul şi chiar îl şi proiectează cu un sistem de holograme. Este ceva imobil deocamdată. E prima maşină care-ţi dă impresia că roţile sunt pătrate. Totul se acţionează prin atingere şi comenzi vocale. Pasagerii au chiar posibilitatea antifonării în zona lor şi a selecţiei muzicii dorite care vine printr-o cortină specială. Spuneam de holograme. Da, orice comandă poate fi proiectată undeva în mijlocul maşinii, unde cei din maşină au acces la ele. 

BMW LA CES (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide