Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO

Mult fum, mult foc, multe resturi, mult cauciuc ars şi mult pericol. Aşa poate fi rezumat videoclipul de mai jos, în care este surprinsă dezintegrarea unor maşinării dopate cu putere.

Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO

Bine aţi venit în lumea dragsterelor. Maşinării saturate de cai putere, pe cât de brutale şi rapide, pe atât de periculoase, instabile şi greu de controlat. Ironic, dezavantajele acestor vehicule infernale sunt cele care fac deliciul publicului atunci când ceva nu merge conform planului.

Iar când amesteci o accelerare fulgerătoare cu alte forţe dezvoltate în timpul sprintului, cu motoare supraalimentate şi cu orgolii mari, spectacolul este garantat. Filmată în slow-motion, dezintegrarea acestor monştri ai pistelor în linie dreaptă ne arată câtă forţă generează de fapt un asemenea incident.

Mai jos, aveţi două minute delicioase cu incidente capturate de camere video pe durata primei jumătăţi a sezonului 2014 NHRA Mello Yello Drag Racing:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.