Când nu fac accidente, ruşii inventează monster trucks

Un lucru este clar despre ruşi, au acea doză de inventivitate întâlnită şi la noi în ţară, chiar dacă temperamentul şi felul lor de a fi nu punctează la capitolul discreţie. Dar în timpul liber, unii inventeză şi monster trucks.

Când nu fac accidente, ruşii inventează monster trucks Când nu fac accidente, ruşii inventează monster trucks

Maşina pe care urmează să o vedeţi în imagini este o creaţie cât se poate de serioasă, dacă ne luăm după spusele celui care a construit-o. Caroseria a fost proiectată cu ajutorul unui software de modelare 3D, la fel cu s-a întâmplat şi cu sistemul de suspensie instalat pe modelul gândit pentru viitor.

Astfel, ceea ce a fost iniţial un model Nissan Maxima s-a transformat într-o arătare ciudată. Bine, fie, monster truck, dar unul construit cu mâinile proprii, de la A la Z. Efectul asupra vecinilor e unul garantat.

Dacă nu credeţi până nu vedeţi, aruncaţi o privire în galeria foto!

Sursa foto - fishki.net

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.