Când pui o fiară turbo la testul de putere, nu lăsa nimic în jur (video)

Deznodământ cu final trist

Când pui o fiară turbo la testul de putere, nu lăsa nimic în jur (video) Când pui o fiară turbo la testul de putere, nu lăsa nimic în jur (video)

Testarea pe dyno este validarea unei maşini supercapacitate. Degeaba îi pui turbine cât un Logan, 2,3 bucăţi, dacă nu vezi curba de putere şi de cuplu în toată-i splendoarea. Apoi o iei rezultatul şi te lauzi tuturor, îl pui şi-n ramă şi ne vedem la liniuţă. În acest caz însă, cineva nu a fost atent şi nici disciplinat. Nu laşi nimic în apropierea unui aspirator atât de puternic. Cârpa din stâmga imaginii a fâlfâit un pic a panică, apoi s-a decis să se sinucidă în turbină. Din păcate, pare-se că şi instalaţia de plăcere s-a defectat subit după sunetul motorului. Păcat că toată investiţia şi pasiunea au fost distruse de un nimic. Ordine şi disciplină la locul de muncă. Nemţeşte!

O cârpă distruge o minunăţie de turbină (video)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.