Când se întâlnesc prahovenii şi ardelenii, dă cu virgulă :)

Mai usturător decât o amendă

Când se întâlnesc prahovenii şi ardelenii, dă cu virgulă :)
Când se întâlnesc prahovenii şi ardelenii, dă cu virgulă :)

Nu sunt multe de spus. Aceeaşi România, cu altă pălărie prin parcările de la mall-uri. Acest şofer nu e o specie nouă, e una des-întâlnită în parcări, dar şi în trafic. Ne întrebăm cum oare i-om potoli de astfel de nesimţiri. Nu merge uc pumnul că nu mai suntem în 500 î. Hr. Nu merge cu amenzi pentru că domnii poliţişti sunt puţini şi nu au timp. Nu merge cu share-ul pe Facebook pentru că nu suntem uniţi şi nu dăm share.

Porsche dă o lovituă cu motoarele pentru Cayenne, Macan şi Panamera. Urmează Audi şi Volkswagen?

Atunci cu ce merge? Cu trezirea propriului bun-simţ la realitate. Şi asta o poţi face cu vorbe dulci şi haioase aşa cum i-a lăsat un braşovean în parbriz pe o hârtie, acestui ardelean.

Sursă realitatearutiera.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.