Când urlă sirenele ca de război în spatele tău şi tu ai nişte treabă

Culmea răbdării s-a născut în trafic

Când urlă sirenele ca de război în spatele tău şi tu ai nişte treabă Când urlă sirenele ca de război în spatele tău şi tu ai nişte treabă

Sunt unii care cred că prostia s-a născut în România. La fel şi hoţia şi multe alte vicii. Nu, oameni mari, e mondială. La fel ca ignoranţa, inconştienţa şi iresponsabilitatea. Avem aici un exemplu de – să ne zcuzaţi – imbecil/ă. Cum poţi să fii atât de rupt de realitate încât să nu te mişti un metru ca să faci loc maşinii de pompieri? Câte sirene mai tebuia să fi pornit maşina aia cât China sau cât de tare ar fi trebuit să dea volumul? Mai rău, nici cel de pe a doua bandă nu-şi dă seama şi nu se mişcă un centimetru ca să deschidă drumul maşini de pompieri. În cele din urmă, acesta de pe banda a doua a cutezat să se mişte după ce şi-a dat seama – mult prea târziu.

VIDEO AICI CU MAŞINA DE POMPIERI BLOCATĂ

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.