Când va fi gata Magistrala 5 Drumul Taberei

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2019 Știri auto

Magistrala 5 va fi gata până la finalul anului, iar firma Alstom, care asigură serviciile de mentenanţă la metrou, şi-a rezolvat neînţelegerile cu Metrorex, scrie Mediafax.

„Cu constructorul vorbesc săptămânal, lucrează. Singura problemă este sistemul de automatizare. La sfârşitul lunii decembrie se va da în trafic, aşa cum ne-am luat ca angajament”, a spus Răzvan Cuc, după ce au apărut unele îndoieli asupra acestui subiect, în presă, legate de deschiderea traficului pe magistrala 5 de metrou.

Ministrul a mai afirmat că situaţia firmei care asigură mentenanţa metroului s-a remediat. „Problema s-a remediat, au fost discuţii cu firma respectivă. Plăţile se vor face”, a spus Răzvan Cuc.

Compania Alstom, furnizor de servicii de întreţinere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei, iar dacă plăţile nu vor fi făcute, firma urma să îşi reducă activitatea.

Citeşte şi:

Ce maşină conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide