Când vinzi 1000 de maşini ediţie specială într-o singură săptmână, te cheamă Mazda [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 12 oct. 2016 Știri auto

Aparent, cumpărătorii americani iubesc ideea unei MX-5 Miata cu un hardtop retractabil, deoarece versiunea limitată RF Launch Edition s-a vândut deja, scrie Motor1.com. Mazda a pus la bătaie primele 500 de roadstere speciale doar pentru clienţii fideli, iar acestea s-au vândut în prima săptămână. Culmea este că restul de 500 de exemplare care puteau fi cumpărate de publicul larg s-au vândut apoi în doar 13 ore.

Launch Edition a fost disponibilă exclusiv în nuanţa Machine Gray Metallic, cu acoperişul negru pictat manual, şi interior din piele nappa.

Cumpărătorii acestei ediţii vor primi maşinile în primul trimestru al anului 2017. În funcţie de condiţiile meteorologice în care trăiesc clienţii, noii proprietari ar putea avea nevoie să păstreze hardtop-ul activat timp de câteva săptămâni după ridicarea noului roadster, deoarece s-ar putea să fie încă răcoare în aceste zone.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide