CAR Magazine pune la treabă BMW M3 şi Mercedes-AMG C63 S. VIDEO

Cei de la CAR Magazine au suficient timp la dispoziţie pentru a lua la joacă unele dintre cele mai interesante maşini sport ale momentului: BMW M3 şi Mercedes-AMG C63 S. Rezultatul e un test video plin de fum şi zgomot.

CAR Magazine pune la treabă BMW M3 şi Mercedes-AMG C63 S. VIDEO CAR Magazine pune la treabă BMW M3 şi Mercedes-AMG C63 S. VIDEO

CAR Magazine continuă seria de teste comparative cu maşini sport, iar acum a venit rândul noilor BMW M3 şi Mercedes-AMG C63 AMG S pentru a fi puse unul contra celuilalt atât pe şosea, cât şi pe circuit. Iar rezultatul... ei bine, îl aflaţi urmărind clipul de mai jos.

Citeşte aici testul nostru cu BMW M3 (şi M4) şi promitem că vom testa şi noi, cât de curând, noul C63 AMG S!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.