Car of the Year 2008

Deşi nu este anunţat nimic oficial, spaniolii de la Elmundo declară ca sunt în masură să anunţe finalistele concursului european.

Car of the Year 2008 Car of the Year 2008
Primele informaţii oficiale vor fi date publicităţii în decursul acestei săptămâni, dar cei de la Elmundo au deja lista celor şapte modele finaliste. Iar acestea sunt : Fiat 500, Ford Mondeo, Kia cee'd, Mazda 2, Mercedes C-Class, Nissan Qashqai şi Peugeot 308. Printre maşinile care nu au intrat în finala amintim de Audi A5/S5, Renault Twingo, Toyota Auris & Corolla, Smart Fortwo, Lexus LS, Skoda Fabia, Honda CR-V, Fiat Bravo şi fratele Kia, Hyundai i30. Şi atunci ne intrebăm, de ce i30 nu a intrat în finală?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.