Caravana Chevrolet în România

Caravana Chevrolet a poposit la Complexul Sfântul Spiridon, aducând daruri pentru micuţii care vor fi privaţi, în preajma sărbătorilor de iarnă, de căldură unui cămin părintesc.

Caravana Chevrolet în România Caravana Chevrolet în România

 În demersul lor, reprezentanţii Chevrolet au fost însoţiţi de o vedetă populară în rândul tinerilor, Adela Popescu. Pe feţele micuţilor s-a citit bucuria când au deschis cadourile Chevrolet şi cand au primit-o în mijlocul lor pe Adela, de care s-au despărţit cu greu. 

Complexul „Sf. Spiridon” este un serviciu cu statut unic pe raza sectorului 4, având în componenţă 15 apartamente de tip familial. Aici au fost primiţi într-un climat familial, de către personalul de specialitate, 90 de copii şi tineri din familii cu posibilităţi materiale reduse sau abandonaţi. 

Pentru General Motors aceasta nu este prima acţiune de acest gen, pe plan european, marca Chevrolet fiind deja binecunoscută prin proiectele „Copii pentru copii”.

Chevrolet îşi propune să mărească numărul acţiunilor dedicate copiilor şi tinerilor pentru 2009. În acest sens un nou proiect va fi anunţat în luna ianuarie, proiect ce este menit să ofere suport tinerelor talente din România. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.