Carbon E7 - prima maşină doar de Poliţie

Carbon E7 este primul model creat exclusiv în numele dreptăţii, urmând să deservească Poliţia din Statele Unite ale Americii. Cei de la Carbon Motors ne prezintă un clip cu povestea acestui model construit doar în slujba legii.

Vine PoliţiaCarbon E7 este primul model creat exclusiv în numele dreptăţii, urmând să deservească Poliţia din Statele Unite ale Americii. Despre acest model, cei de la Carbon Motors spun că a fost dezvoltat pornind de la feedback-ul a 1.700 de reprezentanţi ai legii. E7 va fi prezentat la Întâlnirea Anuală a Asociaţiei Polliţiştilor ce va avea loc la San Diego.

Modelul va veni dotat cu un sistem de de monitorizare integrat, radar, sistem de recunoaştere a plăcuţelor de înmatiruclare şi lumini de avertizare cu LED-uri şi un sistem de comandă complex, acţionabil prin intermediul unui touch screen. Sub capotă se va afla un propulsor diesel, semn că şi poliţia americană este afectată de recesiune, dar acesta va dezvolta în jur de 300 CP.

Despre acest automobil, cei de la Carbon Motors spun că nu va fi mai scump decât un model derivat dintr-un autoturism civil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.