Carbon-Fiber Rimed Alloy Wheels!

Cine doreşte să-şi tuneze bolidul cu cele mai noi şi mai exclusiviste jante poate să încerce noile creaţii ale celor de la Wheelsandmore.

Carbon-Fiber Rimed Alloy Wheels! Carbon-Fiber Rimed Alloy Wheels!
Jante carbonNoul tip de jante, Megalight-Fordged-Series, este format din două piese distincte, un exterior din fibră de carbon şi spiţe din aliaj uşor, prinderea efectuându-se cu ajutorul unor prezoane din titan, ce sunt cu 40% mai uşoare decât un cele standard din oţel.

Potrivit celor de la Wheelsandmore, versiunea de 20 de inch a acestei jante hi-tech din fibră de carbon cântăreşte doar 6 kilograme, de trei ori mai uşoară decât versiunea standard a unei jante de dimensiune identică. Dar pe cât de impresionantă este reducerea de greutate, pe atât de scump este un astfel de moft, pentru că un set de 20 de inch costă 20.000 de euro. Iar dimensiunile disponibile variază de la 18 la de 23 de inch.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.