Card Avantaj de la Autoitalia

În baza acordului încheiat între Autoitalia Group şi Credit Europe Bank, cardul de credit CardAvantaj poate fi utilizat, începând cu data de 15 iunie, pentru plata facturilor în unităţile service din Reţeaua Naţională de Dealeri Autoitalia Group.

Card Avantaj de la Autoitalia Card Avantaj de la Autoitalia

În actualele condiţii de piaţă, Autoitalia Group oferă clienţilor săi posibilitatea de a plăti facturile de service prin CardAvantaj în 5 rate lunare fără dobândă. Aceasta ofertă este valabilă numai în reţeaua de dealeri autorizaţi Autoitalia Group.

Pentru clienţii care nu sunt încă posesori de CardAvantaj, în showroom-urile Autoitalia Group există posibilitatea completării documentaţiei necesare obţinerii acestuia. Pentru mai multe informaţii despre CardAvantaj şi pentru lista actualizată a dealerilor unde este disponibil sistemul de plată în rate prin CardAvantaj la unităţile service din reţeaua Autoitalia Group, îi invităm pe cei interesaţi să acceseze www.cardavantaj.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.