Cardul Dacia

Cardul Dacia este un serviciu financiar unic, creat special pentru clienţii actuali şi viitori Dacia, care oferă reduceri de preţuri la piese, service, revizii şi deplasări gratuite în cadrul serviciilor Dacia Asistenţă.

Cardul Dacia Cardul Dacia

Cardul Dacia este un produs Master Card şi este emis în parteneriat cu BRD Finance şi Renault Credit International (RCI).

Utilizatorii de card Dacia se pot bucura de anumite avantaje cum ar fi: 10% reducere pentru reviziile realizate în reţeaua de service Dacia, deplasare gratuită în cadrul serviciilor Dacia Asistenţă în caz de pană, reduceri de preţuri pentru piese şi/sau service.

Orice plată cu cardul Dacia este recompensată în puncte de loialitate. Pentru orice plată în valoare de 1 RON clientul primeşte un punct, iar în reţeaua Dacia, fidelitatea este răsplătită cu 2 puncte.

Cardul Dacia este emis gratuit, are o limită maximă de credit de 15.000 RON şi o dobândă de 2,2% pe lună. Cu cardul Dacia se pot efectua plăţi cu perioadă de graţie, plăţi în afara ţării, plăţi pe Internet, dar şi retrageri în numerar de la bancomate din ţară şi din străinătate.

Clientul află despre această ofertă printr-o scrisoare transmisă acasă şi poate intra în posesia cardului, transmiţând un minim de documente necesare în plicul ramburs.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.