Care competiţie auto are cele mai rapide pit stopuri? Comparaţie video

Videoclipul de mai jos cuprinde pit stopuri de la mai multe tipuri de competiţii auto, începând cu Formula 1 şi terminând cu cursele de anduranţă.

Care competiţie auto are cele mai rapide pit stopuri? Comparaţie video Care competiţie auto are cele mai rapide pit stopuri? Comparaţie video

În cursele auto pe circuit, maşinile trebuie să oprească, la un moment dat, ca să primească anvelope noi şi, după caz, combustibil. Videoclipul de mai jos include pit stopuri de la mai multe feluri de competiţii auto. Cele mai rapide opriri la boxe se fac în Formula 1, însă merită menţionat că în această competiţie nu se realimentează maşina la pituri, iar numărul de oameni implicaţi este cel mai mare, în vreme ce la celelalte tipuri de curse se fac şi realimentări.

P.S. În Formula E se fac cele mai silenţioase şi ciudate opriri la boxe, dar o să ne obişnuim şi cu ele.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.