Care e mai rapidă? Mazda MX-5 modificată vs. Porsche Boxster. VIDEO

Pentru aproximativ 9.000 de euro poţi să-ţi cumperi şi să modifici o Mazda MX-5 din a doua generaţia astfel încât să producă aproape 200 CP. Dar oare e suficient ca să fie mai rapidă decât un Porsche Boxster nou-nouţ în valoare de peste 50.000 de euro? Britanicii de la Auto Express au încercat să afle.

Care e mai rapidă? Mazda MX-5 modificată vs. Porsche Boxster. VIDEO Care e mai rapidă? Mazda MX-5 modificată vs. Porsche Boxster. VIDEO

Mazda MX-5 e o maşină foarte distractivă pe drumuri sinuoase de munte, însă nu a fost niciodată extrem de puternică (în formă standard). Dar lipsa puterii se poate rezolva în mai multe feluri, după cum ne arată britanicii de la Auto Express, care au luat un MX-5 vechi de 16 ani şi i-au montat un compresor mecanic care ridică puterea la aproape 200 CP. Dar asta nu e tot, fiindcă englezii au vrut să vadă dacă o maşină cu modificări în valoare de 5.000 de lire sterline poate să concureze cu un Porsche Boxster nou-nouţ cu 265 CP. Rezultatul, în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.