Care este cea mai simpatică maşină construită vreodată?

Ţi s-a întâmplat vreodată să întâlneşti o aşa drăgălăşenie de maşină încât să chicoteşti în sinea ta privind-o? Vrem să o găsim şi, pentru asta, avem nevoie de ajutorul tău.

Care este cea mai simpatică maşină construită vreodată? Care este cea mai simpatică maşină construită vreodată?

Ceea ce vezi în imaginea de mai sus este Honda N-Truck, iar ceea ce se află în spatele ei se numeşte Honda N-Camp. N-Truck este un concept bazat pe Honda N-Box. Honda N-Box este o maşină adevărată şi arată aşa: 

Se poate observa o uşoară diferenţă estetică între concept şi maşina de serie, în sensul că maşina de serie arată ca o prăjitură care te face să salivezi instant şi îţi aduce aminte de tot ce e frumos pe lumea asta. Poate şi din cauza rulotei din spate, ale cărei minimalism şi simplitate îţi cuceresc sufletul. 

OK, suntem europeni şi nu trebuie să ne fie ruşine că nu suntem topiţi după (sau nici măcar nu am auzit de) kei cars, însă asta nu înseamnă că nu avem voie să ne îndrăgostim vizibil - cu inimioare în loc de ochi, exact ca în manga-uri - de maşini mici şi drăgălaşe. 

Propun să facem un top al celor mai simpatice maşini din lume, bazat exclusiv pe sugestiile voastre. Deci...?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.