Care este ţara cu cel mai ieftin carburant. Topul lunii noiembrie 2017

Dacă şoferii europeni şi cei americani ...

Care este ţara cu cel mai ieftin carburant. Topul lunii noiembrie 2017 Care este ţara cu cel mai ieftin carburant. Topul lunii noiembrie 2017

Dacă şoferii europeni şi cei americani duc grija preţului carburanţilor, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul cetîţenilor altor ţări, care se bucura de preţuri infime la pombă. “De vina” sunt subvenţiile oferite de statele în care traiesc. Site-ul globalpetrolprices.com a facut publice preţurile la pompa în diverse colţuri ale lumii, arătând astfel care sunt statele care se bucură de tarife avantajoase. 

Lista completă poate fi accesată aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.