Care sunt cele mai cautate maşini de către români în 2017

Conform unor rezultate publicate de site-ul...

Care sunt cele mai cautate maşini de către români în 2017 Care sunt cele mai cautate maşini de către români în 2017

Conform unor rezultate publicate de site-ul Autovit reiese că majoritatea anunţurilor de vânzare de maşini au preţuri cuprinse între 7.000 euro şi 12.000 euro. Cele mai căutate anunţuri fiind VW Passat, VW Golf şi Audi A4.

Din cele 192.818 de anunţuri noi publicate în perioada ianuarie – septembrie 2017 cele mai multe reprezintă maşini care costă mai puţin de 3.000 euro. 

Dacia se află pe locul 4 cu modelul Duster, şi pe locul 6 cu Logan. Pe 5 se află Ford Focus, Skoda Octavia pe 7, Audi A6 pe 8, Opel Astra pe 9 şi Mercedes Vito pe 10.

Sursă: Profit.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.