Care sunt cele mai cerute intervale orare de Revelion, în Capitală, pe aplicaţia Taxify

Cea mai aglomerată oră este 3.00

Care sunt cele mai cerute intervale orare de Revelion, în Capitală, pe aplicaţia Taxify Care sunt cele mai cerute intervale orare de Revelion, în Capitală, pe aplicaţia Taxify

Taxify prezintă intervalele orare în care sunt cerute cele mai multe curse de Revelion în Capitală. Potrivit datelor de anul trecut majoritatea pasagerilor din Capitală preferă să ceară o cursă în intervalul 20:00 - 21:00 pe 31 decembrie şi între 2:00 şi 6:00 pe 1 ianuarie. Cea mai aglomerată oră este 3.00. Atunci, numărul celor care cer o cursă este de trei ori mai mare decât în mod obişnuit.

Pentru a avea destule maşini disponibile pentru pasagerii care vor căuta o cursă la orele de vârf, este foarte posibil ca preţul să fie crescut în cele mai aglomerate locuri din oraş, motivându-i astfel pe şoferi să fie prezenţi.

Pasagerii vor vedea preţul înainte de a cere o cursă, datorită tarifului fix, valabil deja în toate oraşele din România în care Taxify este disponibil: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.