Care sunt culorile preferate la maşini de către români

Potrivit statisticilor APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule), românii nu şi-au schimbat obiceiul de consum.

Care sunt culorile preferate la maşini de către români Care sunt culorile preferate la maşini de către români

Potrivit statisticilor APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule), românii nu şi-au schimbat obiceiul de consum. În continuare, clienţii preferă maşinile albe (27,8% din totalul vânzărilor), acestea fiind urmate de cele gri (23,5% din total). Următoarele opţiuni ale clienţilor când vine vorba de culori sunt albastru (17,4%) şi negru (9,5%).

În luna iunie vânzările de autovehicule noi au crescut în continuare, ajungând la 18.639 de unităţi. Astfel, luna trecută a devenit cea mai bună din ultimii 10 ani din punct de vedere al vânzărilor. În primul semestru, vânzările au atins aproape 89.000 de unităţi (75.358 autoturisme şi 13.639 vehicule comerciale), în creştere cu 24,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.