Care sunt vedetele cu cele mai scumpe maşini în 2016. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 25 apr. 2016 Știri auto

 


V-aţi gândit vreodată ce maşină conduc, zi de zi, Kim Kardashian, Jay-Z sau alte vedete din industria divertismentului? Dacă răspunsul este da site-ul Alux.com ne va satisface această curiozitate. În topul pe care l-au făcut aceştia se află celebrităţi de la Hollywood sau din lumea fotbalului care îşi pot permite cu siguranta orice maşină pe care şi-ar dori-o. Iată care este Top 6 vedete cu maşinile cele mai scumpe:

6. Kim Kardashian

Kim Kardashian deţine un Ferrari F430 care costă aproximativ 186.925 de dolari. Ea este designer de moda, model, actriţă, iar pe lângă asta face reclamă şi pentru o gamă largă de produse, cum ar fi propriile ei pastile pentru dieta şi linii de parfumuri.

5. P.Diddy

P.Diddy a fost până de curând proprietarul unui Maybach în valoare de 360.000 de dolari. Însă maşina i-a fost dăruită fiului său Justin, când a împlinit 16 ani. 

4. David Beckham

David Beckham a fost văzut conducând un Rolls-Royce Phantom pe străzile din Beverly Hills. Această magnifică maşină costa 407.000 de dolari.

3. Nicolas Cage

Nicolas Cage este actor, regizor şi producător. El a jucat în numeroase roluri într-o varietate de filme, de la comedii romantice şi drame la sf şi filme de acţiune. El este cunoscut ca unul dintre cei mai bine plătiţi actori. El deţine un Ferrari Enzo în valoare de 670.000 de dolari.

2. Simon Cowell

Simon Cowell este o personalitate care face parte din juriul show-ului American Idol. Cowel deţine un Bugatti Veyron de 1.700.000 de dolari. Maşina poate ajunge la 100 de km /oră în doar 2.5 secunde. De acolo, el poate să accelereze până la aproximativ 429 de km / oră cât îi permite vitezometrul. Acest lucru face ca Veyron să fie una dintre cele mai rapide masini din lume. De asemenea, el mai deţine un Ferrari şi un Rolls-Royce Phantom.

1. Jay Z

Jay-Z deţine primul loc în acest top cu un Maybach Exelero a cărui preţ este de 8.000.000 de dolari. Nu este o surpriză că el deţine o maşină atât de scumpă, deoarece rapper-ul american s-a aflat constant pe listele Forbes cu cei mai bogaţi oameni din lume.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide