Carrozeria Castagna Aznom

Carrozeria Castagna a prezentat versiunea finală a supercarului său bazat pe şasiul lui Corvette Z06.

Carrozeria Castagna Aznom Carrozeria Castagna Aznom

Prezentat iniţial ca prototip la Top Marques Show în martie la Monaco, Aznom este un supercar milanez pur sânge. Castagna a pornit de la platforma tehnică a modelului american Corvette Z06 şi a îmbracat-o într-o caroserie de fibră de carbon cu structura din magneziu şi aluminiu, toate materialele fiind menite să reducă greutatea maşinii până la una de 1400 kg.

Un detaliu de eficienţă în reducerea greutăţii dar şi a rezistenţei la înaintare sunt oglinzile din fibra de carbon montante pe aripile faţă. Supercarul este dotat de asemenea cu un motor Corvette, un V8 cu o cilindree de 7.0 litri care inţial producea 505 CP. După tuningul fin adus de italieni, acesta are acum 750 CP la o turaţie de 6200 rpm , în timp ce cuplul maxim de 980 Nm este atins la 3800 rpm. Viteza maximă atinsă este de 350 km/h iar acceleraţia până la prima sută de km pe ora se face în doar 3,4 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.