Cască pentru Ferrari Scuderia F430

Cine are bani de un model destinat rulării pe circuit are atunci şi neuroni de protejat. Într-o cască specială.

Cască pentru Ferrari Scuderia F430 Cască pentru Ferrari Scuderia F430

Seamana cu F430 ScuderiaDe realizarea elementului de protecţie se ocupă unul din experţii din domeniu, Schuberth, care a creat şi o căscă pentru Michael Schumacher. Designul exterior cu cele două dungi aduce aminte de capota bolidului italian, iar finisarea deosebită în fibră de carbon se traduce în renunţarea oricărui tip de vopsit.

Greutatea redusă asigură un efort minim din partea gătului şoferului, pardon pilotului, nefiind însă afectată capacitatea de protecţie. Vizorul anti-UV păstrează razele soarelui departe de ochii celui din spatele volanului, pentru care ,la banii pe care îi da pe un Ferrari F430 Scuderia, o astfel de cască devine deja un accesoriu insignifiant ca preţ.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.