Cascadorie spectaculoasă terminată prost pe un platou de filmare. VIDEO

E bine să ştim că în spatele oricărei cascadorii de pe marele sau micul ecran stau ore întregi de pregătiri şi ani de experienţă. Cu toate acestea, lucrurile pot merge prost în orice moment.

Cascadorie spectaculoasă terminată prost pe un platou de filmare. VIDEO Cascadorie spectaculoasă terminată prost pe un platou de filmare. VIDEO

Când cascadoriile se termină prost, rezultatul este cu mult mai spectaculos decât s-a intenţionat iniţial. Dar cu un preţ. În cazul de faţă, integritatea şi viaţa echipei de filmare, luată prin surprindere de traiectoria greşită a maşinii cu care se realiza cascadoria. Din fericire, nimeni de pe platoul de filmare nu a fost rănit însă acesta este doar un caz norocos.

De ce e bine să învăţăm ceva din asta? Vă dăm noi trei motive:

1. Pentru că fizica îţi poate juca feste oricând, indiferent cât de multe pregătiri, teste şi măsuri de siguranţă (crezi) că ai bifat.

2. Chiar şi ca simplu şofer, maşina pe care o conduci este supusă permanent legilor fizicii şi ghici ce...nu ai cum să le eviţi. Ce poţi face este să înveţi să le foloseşti în avantajul tău şi pentru siguranţa ta. Dar asta e altă poveste.

3. Cu toate pregătirile din lume, şoferii, piloţii şi cascadorii profesionişti sunt oameni iar eroarea umană poate surveni oricând. Aşadar, atenţie, atenţie şi iar atenţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.