Câştigă 2.000 de euro în etapa a doua a concursului Şofer prin România!

Timp de 12 zile, echipele ProMotor şi Descoperă.ro au cutreierat ţara cu noul Opel Antara în căutarea celor mai frumoase peisaje din România. Chiar dacă periplul prin ţară s-a încheiat, jocul nu este gata. Fii pregătit să câştigi 2.000 de euro!

Câştigă 2.000 de euro în etapa a doua a concursului Şofer prin România! Câştigă 2.000 de euro în etapa a doua a concursului Şofer prin România!

În excursiile maraton cu noul Opel Antara, în campania Şofer prin România, fanii de pe Facebook ne-au însoţit la fiecare pas si pentru asta le mulţumim.

Ne-am întâlnit, am făcut poze, am împărtăşit impresii despre cele mai frumoase locuri din ţară. 12 dintre voi au câştigat câte un telefon Nokia 5230 Navigation Edition.

Lista norocoşilor o găseşti aici

Dacă ai propus un peisaj până pe 16 aprilie şi echipele ProMotor sau Descoperă.ro au trecut pe acolo, ai mari şanse la tragerea la sorţi din 2 mai. Adună cât mai multe Like-uri pentru peisajul tău şi, dacă va intra în Top 10 până pe 30 aprilie, participi automat la tragerea la sorţi pentru premiul de 2.000 de euro.

Cele mai votate peisaje sunt în acest moment: Panorama Sinaia de la cota 1.400, Cetatea Chindiei şi Culoarul Rucăr Bran Moieciu.

Vezi aici lista completă cu cele mai votate peisaje

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.