Câştigă o maşină! ProMotor şi Asigura.ro te premiază!

Autor: Oraan Mărculescu 24 nov. 2011 Știri auto
Câştigă o maşină! ProMotor şi Asigura.ro te premiază!

Prima etapă a campaniei constă într-un concurs inedit, la care ProMotor şi Asigura.ro oferă 5 autoturisme marca Renault drept premii. Concursul se derulează până pe 20 decembrie 2011 prin intermediul paginii dedicate www.asigura.promotor.ro şi va fi urmat de o serie de alte proiecte menite a populariza conceptul de asigurări online.

Iată ce ai de făcut pentru a intra în concursul „Promotor.ro şi Asigură.ro te premiază!”:

1. Completează chestionarul de la adresa www.asigura.promotor.ro!

2. Confirmă participarea la concurs răspunzând la e-mailul Asigura.ro şi intră în tragerea la sorţi din data de 20 decembrie 2011

3. Toţi participanţii înscrişi la concurs primesc automat reduceri de 10 lei, respectiv 20 lei la încheierea oricărei poliţe de asigurare RCA cu valabilitate 6 luni, respectiv 12 luni pe Asigură.ro

4. Daca te-ai înscris în concurs cu o şansă poţi primi până la 15 şanse suplimentare de câştig prin utilizarea mecanismelor incluse în concurs – vezi detalii in contul tău de concurs.

5. Câştigătorii tragerii la sorţi vor primi un autoturism marca Renault. Sunt înscrise ca şi premii 5 modele Renault: Clio Symbol, Megane, Fluence, Laguna şi Latitude. Activarea fiecărei maşini înscrise în concurs se face pe măsură ce se depăşeşte un anumit număr de persoane validate ca participanţi la concurs, conform Regulamentului Oficial.

Asigură.ro este cel mai vechi site de asigurări online din România. Aici, oricine este interesat de achiziṭionarea unei asigurări poate compara rapid preṭurile oferite de companiile de asigurare şi încheia o poliţă în doar câteva minute.

ProMotor este liderul revistelor auto din România şi cel mai puternic brand transmedia de pe piaţa auto. Aproape 300.000 de oameni citesc lunar revista ProMotor, în paginile căreia găsesc în premieră absolută noutăţile din domeniul auto. Promotor.ro, extensia online a brandului ProMotor, este cel mai important site auto de pe piaţa românească.

Portalul Asigură.ro este operat de catre NETRISK România, subsidiară a companiei Netrisk.hu, primul şi cel mai mare broker online de asigurări din Ungaria. Netrisk.hu este, totodată, şi cel mai mare broker tradiţional de asigurări auto din Ungaria, având peste 800.000 de clienţi. Compania este deţinută de Enterprise Investors, un puternic fond de investiţii cu participaţii importante în peste 120 de proiecte din Europa Centrală şi de Est.

NETRISK România deţine şi operează Asigura.ro, cel mai vechi şi mai dinamic portal de asigurări din România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide