Câştigă un laptop multimedia cu www.go4it.ro!

Ai şansa să povesteşti în blogosferă despre laptop-ul de pe care îţi scrii posturile sau despre notebook-ul pe care ţi l-ai dori. Efortul ţi-l premiem cu un Laptop multimedia Packard Bell EasyNote de 17’’.

Câştigă un laptop multimedia cu www.go4it.ro! Câştigă un laptop multimedia cu www.go4it.ro!

Participă în perioada 4 iunie – 3 iulie la un nou maraton de articole. Scrie verde în faţă ce laptop ai, de ce te scoate din sărite sau de ce nu te poţi despărţi de el. Dacă încă nu ai unul, scrie despre cel pe care ţi l-ai dori şi motivează-ţi alegerea.

Urmează cei trei paşi pentru a participa la concurs:

1. Scrie pe blog-ul tău ce laptop ai sau ce laptop ai vrea şi în ce măsură îţi place

2. Ai grijă să incluzi în articol două link-uri catre site-ul www.go4it.ro, astfel:

- Un link către http://www.go4it.ro/birou/Notebook pe o sintagmă care să conţină cuvântul laptop sau notebook (de exemplu: notebook, laptop, cel mai frumos laptop, citeşte despre laptop-uri, ultimele notebook-uri, laptop-uri noi, etc)

- Un link către http://www.go4it.ro/concurs-bloggeri-laptopuri – pe orice sintagmă care conţine “go4it.ro”. De exemplu: “concurs go4it.ro”, “câştigă cu go4it.ro”, “câştigă un laptop cu go4it.ro”, etc

3. Trimite-ne un email pe adresa concurs@go4it.ro până pe data de 3 iulie pentru a te înscrie în concurs. Email-ul trebuie să conţină numele şi prenumele tău, numărul de telefon şi un link către articolul de pe blogul tău.

Poţi câştiga şi un plus de trafic pe blog! Pentru simpla participare, un link către blogul tau va fi postat pe pagina concursului de pe go4it.ro pe toată durata concursului, ceea ce poate creşte numărul celor care te citesc şi îţi poate creşte notorietatea.

Mai multe detalii despre concurs găseşti pe www.go4it.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.