Exclusiv  Câştigătorul Şofer de România a primit premiul

Marele câştigător al concursului Şofer de România a intrat, în sfârşit, în posesia premiului, un Opel Corsa 111 Edition. Haideţi să-l cunoaştem pe Dragoş şi să vedem cum e noua lui maşină.

Premiul: Opel Corsa 111 EditionMarele premiu al celui mai cunoscut joc online din 2010, Şofer de România, a fost un Opel Corsa 111 Edition. A fost, deoarece acum a devenit proprietatea marelui câştigător, Dragoş Donici.

Dragoş este un tânăr liceean din Tecuci (judeţul Galaţi), are 18 ani, iar permisul auto l-a luat la începutul anului, când a ajuns la vârsta majoratului. Ajuns la dealerul Rădăcini Motors din Bucureşti, de pe Calea Vitan, citeam pe faţa lui nerăbdarea să vadă şi să ia loc la volanul viitoarei lui maşini.

Dragos Donici, castigatorulLa primul său contact cu marele premiu, un Opel Corsa 111 Edition în 3 uşi, de culoare albă, s-a putut citi lejer pe chipul lui atât bucuria, cât, mai ales, emoţia. Înainte de a primi cheia maşinii, Dragoş a mai trebuit, totuşi, să treacă de un mic test de răbdare, împărtăşindu-ne câteva impresii la cald despre premiul în posesia căruia urma să intre.

Am aflat, astfel, că marele câştigător al concursului Şofer de România este un tânăr cu capul pe umeri, care consideră acest Opel Corsa o maşină foarte potrivită pentru el. Dragoş ne-a spus că motorul pe benzină de 1,2 litri şi 85 CP nu este nicidecum unul slab, el punând accentul pe siguranţă şi, fiind un şofer începător, i se pare normal să nu aibă de la început o herghelie numeroasă sub capotă.

Cât de mult i-a plăcut maşina, nu prea avem cuvinte să descriem, dar Dragoş a declarat că nu intenţionează nicidecum să o vândă, ci se va bucura de ea în fiecare moment petrecut la volan, fie că e vorba de naveta casă-şcoală, fie că vorbim de excursiile din weekenduri şi vacanţe.

Primind cheia marelui premiu!La rândul său, Florin Ciobanu, Opel Marketing Manager, s-a bucurat că i-a înmânat cheile maşinii lui Dragoş, considerând că Opel Corsa în 3 uşi a ajuns pe mâini bune, modelul fiind conceput, în primul rând, pentru clienţii tineri.

De asemenea, domnul Florin Ciobanu s-a declarat încântat de rezultatele deciziei Opel, de a apela la acest gen de promovare online, care a ajuns la peste 60.000 de utilizatori de facebook prin intermediul concursului ProMotor Şofer de România.

Îl felicităm încă o dată pe Dragoş Donici şi aşteptăm să ne împărtăşească în viitor din experienţele sale la bordul maşinii Opel Corsa 111 Edition.

Celor care sunteţi nerăbdători să luaţi startul într-un nou joc Şpfer de România, vă mai cerem puţină răbdare. Pentru că va merita!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.