Cât costă Ford B-MAX în România

Cel mai nou monovolum de clasă mică a fost prezentat oficial în România. Vezi aici preţurile noului Ford B-MAX.

Cât costă Ford B-MAX în România Cât costă Ford B-MAX în România

Noul Ford B-MAX tocmai a fost prezentat oficial în ţara noastră, iar cei care vor să facă un upgrade de la simpaticul Fiesta, din motive de mărire a familiei, au acum la îndemână cea mai bună soluţie.

Astfel, monovolumul construit la Craiova poate fi cumpărat pentru un preţ de bază de 13.400 euro cu TVA, valoare afrerentă nivelului de echipare Ambiente. În această configuraţie, motorul disponibil este un propulsor pe benzină de 1,4 litri şi 90 CP.

Echiparea Trend începe de la 14.150 euro, iar dacă se optează pentru inovatorul motor EcoBoost de 100 CP şi doar un litru, eticheta va afişa 14.650 euro. Propulsorul 1,5 TDCi de 75 CP ridică miza la 15.650 euro. Nivelul Titanium începe de la 16.150 euro, iar cel mai scump Ford B-MAX va costa 17.650 euro, oferind un propulsor diesel de 1,6 litri şi 95 CP.

Echipamentele standard ale maşinii includ ABS, EBD, ESP, airbag-uri frontale, laterale şi tip cortină, sistem Easy Fuel, pilot automat, computer de bord, dar şi sistemul Ford ECOmode, de optimizare a condusului ecologic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.