Cât costă Polestar 2, noul rival Tesla

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2019 Știri auto

Au apărut detalii privind preţurile din Marea Britanie pentru modelul electric Polestar 2. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în martie, Polestar 2 va fi primul model al companiei după Polestar 1. În Marea Britanie, modelul Launch Edition va fi disponibil de la 49.000 lire sterline (55.000 de euro), punându-l în concordanţă cu preţul de 59.900 de euro din Germania.

Polestar 2 este un competitor pentru Tesla, şi va putea călători pe o distanţă de 443 de kilometri cu o singură încărcare, datorită unei baterii de 78kWh. Situat sub caroseria se află pachetul de baterii de 78 kWh care pune în mişcare cele două motoare electrice care oferă 402 de CP şi 660 Nm cuplu.

Toate versiunile Polestar 2 Launch Edition vin cu pachetul Performance care include amortizoare Ohlins, frâne Brembo de înaltă performanţă, jante din aliaj de 20 de inci şi o serie de elemente de desig aurii. Ediţia de lansare va fi singura variantă disponibilă pentru primele 12 luni ale producţiei.

 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide