Cât costă Polestar 2, noul rival Tesla

443 de kilometri cu o singură încărcare.

Cât costă Polestar 2, noul rival Tesla Cât costă Polestar 2, noul rival Tesla

Au apărut detalii privind preţurile din Marea Britanie pentru modelul electric Polestar 2. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în martie, Polestar 2 va fi primul model al companiei după Polestar 1. În Marea Britanie, modelul Launch Edition va fi disponibil de la 49.000 lire sterline (55.000 de euro), punându-l în concordanţă cu preţul de 59.900 de euro din Germania.

Polestar 2 este un competitor pentru Tesla, şi va putea călători pe o distanţă de 443 de kilometri cu o singură încărcare, datorită unei baterii de 78kWh. Situat sub caroseria se află pachetul de baterii de 78 kWh care pune în mişcare cele două motoare electrice care oferă 402 de CP şi 660 Nm cuplu.

Toate versiunile Polestar 2 Launch Edition vin cu pachetul Performance care include amortizoare Ohlins, frâne Brembo de înaltă performanţă, jante din aliaj de 20 de inci şi o serie de elemente de desig aurii. Ediţia de lansare va fi singura variantă disponibilă pentru primele 12 luni ale producţiei.

 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.