Cât costă Range Rover Evoque în România

Autor: Dan Vache 17 aug. 2011 Știri auto

Noul Range Rover Evoque este disponibil în România în trei versiuni de echipare – PURE, DYNAMIC şi PRESTIGE. Mai există şi o echipare adiţională la Dynamic – DYNAMIC PLUS, aceasta are în principal dotări bazate pe cele ale echipării Dynamic însă oferă câteva dotări extra, cum ar fi pielea de o calitate mai bună pentru scaune şi scaune faţă încălzite.

Echiparea PURE este cea de bază, cele două DYNAMIC sunt gândite pentru cei cu o viziune mai sportivă asupra acestui model iar PRESTIGE este destinată celor care vor mai mult lux şi confort. Dotările standard ale lui PURE sunt însă impresionante iar cei care vor apela la nivelele superioare vor avea parte de un Evoque cu totul şi cu totul special. Printre multitudinea de dotări ale lui PURE regăsim ABS, cruise Control, servodirecţie asistată electric, sistem de avertizare pentru parcarea cu spatele, sistem de asistare la plecarea din rampă, sistem de control al stabilităţii, sistem audio de 80 W, airbaguri faţă, cortină şi pentru genunchii şoferului şi tapiţerie parţial din piele.

Echipările DYNAMIC vin extra cu finisaje şi materiale diferite plus scaune faţă sport plus finisaje diferite şi pentru exterior. Echiparea PRESTIGE este orientată mai mult spre confort, iar scaunele sale arată acest lucru. Toate echipările de peste PURE vin cu faruri cu xenon automate, un sistem audio de 380 de waţi şi multe alte dotări de lux. Chiar şi aşa însă, există o listă de opţionale impresionantă peste aceste echipări extrem de bogate.

Evoque este disponibil în trei sau cinci uşi. Fiecare dintre aceste caroserii paote avea unul din cele trei motoare disponibile. Un 2.2 diesel cu 150 – TD4, sau 190 CP SD4, sau un motor pe benzină de 240 CP obţinuţi din doi litri şi patru cilindri – Si4. Cu tracţiune faţă pot fi comandate doar versiuni eD4 150 CP – versiune eco, în echipare PURE, DYNAMIC sau PRESTIGE. Versiunile Coupe sunt cu aproximativ 1.000 de euro mai scumpe decât cele în cinci uşi. Cel mai ieftin Coupe este un eD4 PURE de 150 CP cu tracţiune faţă – 37.188. Iar cel mai ieftin Evoque are cinci uşi, aceeaşi configuraţie de motor şi echipare şi costă 35.824 euro. Un Coupe TD4 are un preţ de pornire de 39.184, echipare PURE şi 4×4. Aceeaşi configuraţie dar în cinci uşi costă 38.068. Versiunile SD4 de 190 CP costă la bază 42.036 pentru Coupe respectiv 41.044 pentru cinci uşi. Cele mai ieftine modele pe benzina de 240 CP costă 43.276 în cinci uşi şi 44.392 în trei. Cel mai scump model din lista de preţuri este un Coupe Si4 PRESTIGE – 53.816 euro.

La acesta, puteţi adăuga dotări după cum urmează. Vopsea metalizată – 660 euro sau premium – 1.050 euro. Sistem Adaptive Dynamics 1.070 euro, jante din aliaj de 20 de inci, 1.300 sau 1.600 de euro în funcţie de echipare, dar în funcţie de model, dimensiune şi echipare jantele pot costa între 290 şi 1.370 euro. Scaunele faţă încălzite costă extra 350 de euro, plafonul panoramic 560, geamurile cu protecţie solară tot atât, la fel si sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri. Dacă sunt luate ca opţionale, farurile cu xenon costă extra 660 de euro iar cele de ceaţă 260. Doar pentru echipările DYNAMIC şi PRESTIGE mai există disponibil un sistem audio ultra-performant, Surround Meridian cu 825 waţi putere maximă. Toate preţurile acestor opţionale nu includ TVA.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide