Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă - FOTO

Un tânăr din judeţul Prahova care ...

Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă - FOTO Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă - FOTO

Un tânăr din judeţul Prahova care, în weekend, şi-a parcat maşina pe plajă a fost amendat cu 10.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a intrat, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune. 

Un tânăr din judeţul Prahova a fost amendat, joi, de poliţişti, cu 10.000 de lei, după ce a fost prins la scurt timp după ce îşi parcase maşina pe plaja de la Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Un tânăr din Prahova, care a parcat maşina pe plaja din Vama Veche, amendat de Poliţie
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a pătruns, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune.

Acesta a fost observat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Vama Veche, care l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei.

Un incident similar a avut loc, marţi, tot la Vama Veche, atunci când un alt tânăr a intrat cu maşina în mare, unde a rămas blocat, având nevoie de câteva zeci de minute pentru a scoate autovehiculul la mal. Şi în acest caz, şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, a fost amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.