Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă – FOTO

Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Un tânăr din judeţul Prahova care, în weekend, şi-a parcat maşina pe plajă a fost amendat cu 10.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a intrat, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune. 

Un tânăr din judeţul Prahova a fost amendat, joi, de poliţişti, cu 10.000 de lei, după ce a fost prins la scurt timp după ce îşi parcase maşina pe plaja de la Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Un tânăr din Prahova, care a parcat maşina pe plaja din Vama Veche, amendat de Poliţie
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a pătruns, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune.

Acesta a fost observat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Vama Veche, care l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei.

Un incident similar a avut loc, marţi, tot la Vama Veche, atunci când un alt tânăr a intrat cu maşina în mare, unde a rămas blocat, având nevoie de câteva zeci de minute pentru a scoate autovehiculul la mal. Şi în acest caz, şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, a fost amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.

 Comentarii
Inchide