Cât costă SLS Roadster în România

Mercedes-Benz România a publicat preţurile oficiale ale versiunii Roadster a supercarului SLS. Iată ce preţ de pornire are şi cît costă cele mai importante opţionale.

Cât costă SLS Roadster în România Cât costă SLS Roadster în România

Preţul de pornire al lui SLS AMG Roadster pentru România este de 203.360 euro cu TVA. Doar două nuanţe de culoare pentru exterior sunt oferite fără cost, negru obsidian şi arginitu iridium. Culoarea de lansare se numeşte rocky mountains şi costă 2.542 euro cu TVA. Sunt disponibile mai multe nuanţe AMG care costă 2.542, 4.464 sau 13.020 euro în funcţie de culoare. Cea mai scumpă este cea din urmă, botezată simplu AMG argintiu. Nuanţele AMG Desgino costă 4.464 euro cu TVA. O singură nuanţă mată este disponibilă printre cele Desgino - magno alanit.

Jantele negre forjate, 19 inci pe faţă şi 20 de inci pe spate costă 3.410 euro cu TVA. La interior, tapiţeria din piele costă 3.162 euro sau 4.402 euro cu TVA în funcţie de nuanţă. Un volan AMG performance costă 496 euro, AIRSCARF 620 euro, ornamentele AMG din carbon 4.402 euro, scaunele reglabile electric 1.550 euro, iar noul sistem AMG Performance Media costă 3.658 euro. Sistemul Bang&Olufsen costă extra 7.378 euro.

Soft-top-ul poate fi comandat negru, bej sau roşu fără cost suplimentar. Etrierii de frână vopsiţi roşu costă 744 euro dar dacă îi vreţi galben-auriu trebuie să cheltuiţi 11.904 euro pe sistemul de frânare cu discuri ceramice. Pentru cei care vor merge pe circuit, suspensia reglabilă mai costă extra 2.418 euro. Şi dacă vreţi să aruncaţi cu banii în showroom mai puteţi cheltui pe oglinzi exterioare din fibră de carbon - 1.550 euro sau pe capacul compartimentului motor din carbon - 5.022 euro. Dacă tot vă apropiaţi astfel de 250.000 de euro, mai puteţi cheltui 347 de euro pentru o prelată de interior AMG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.