Cât costă un Aston Martin V12 Zagato?

Aston Martin V12 Zagato este disponibil spre vânzare la un preţ de aproximativ 368.000 de euro, fiind oferite doar 150 de unităţi.

Cât costă un Aston Martin V12 Zagato? Cât costă un Aston Martin V12 Zagato?

Conform publicaţiei olandeze AutoWeek, Aston Martin V12 Zagato va fi produs într-o serie limitată de doar 150 de unităţi, iar preţul de vânzare va fi de 368.000 de euro. Astfel, V12 Zagato va fi aproape dublu faţă de un DBS şi de două ori şi jumatate mai scump decât un V12 Vantage, maşină care stă la baza acestul model exclusivist.

Caroseria lui Aston Martin V12 Zagato este realizată manual din aluminiu, iar trenul de rulare a fost setat pentru un comportament cât mai sportiv. Motorul este V12-le de pe Aston Martin V12 Vantage, dezvoltând 517 CP şi un cuplu maxim de 570 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.