Cât costă un Bugatti Veyron… să-l inchiriezi?

O firmă din Marea Britanie pune la dispoziţia clienţilor instăriţi posibilitatea inchirierii unui Bugatti Veyron in schimbul unei sume considerabile de bani.

Cât costă un Bugatti Veyron… să-l inchiriezi? Cât costă un Bugatti Veyron… să-l inchiriezi?

Firma Holders Vehicle Contracts oferă posibilitatea inchirierii unui Bugatti Veyron celor care sunt dispuşi să cheltuiască o sumă considerabilă de bani. Asta inseamnă că pentru o singură zi cu renumitul supercar, doritorii vor trebui să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puţin de 16.500 de lire sterline sau 19.000 euro.

Supercarul de 1.001 CP poate fi inchiriat şi in weekend, insă preţul este ceva mai mare şi anume 45.000 lire sterline.

Pe lângă Bugatti Veyron, firma britanică pune la dispoziţia clienţilor "mai zgărciţi" şi alte modele spre inchiriere, cum ar fi:  Ferrari Enzo (pentru 8.000 GPB sau 24.000 GPB in weekend), Mercedes-Benz SLR McLaren (1.995 GBP sau 5.750 GBP in weekend), Rolls-Royce Phantom, acesta fiind disponibil numai cu şofer, Lamborghini Murcielago şi Aston Martin V8 Vantage.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.